Enkele actieve leden op dit moment

Bij wie ga jij even langs wippen deze zomer? Beleef zwoele zomeravonden, geniet van de warmte en elkaar.
Probeer het eens, aanmelden is gratis!

Herbeleef de passie

Bij iedereen zit de sleur er wel eens in, maar hier vind je iemand waarmee je de passie opnieuw beleven kan! In een relatie? Dat weet alleen jij...

Voor mannen & vrouwen

Wij houden rekening met de wensen van zowel mannen als vrouwen, en begeleiden je tot een afspraak. Spreek af in een café, bij iemand thuis of misschien wel op een parkeerplaats?

De community werkt!

Wij hebben bewezen, onze community werkt. Er zijn al vele afspraakjes tot stand gekomen, en enkele (sex)relaties uit voortgekomen. 100% succes gegarandeerd!

Met wie beleef jij de zomer?

ervaringen van anderen

Een affaire zonder risico

Wij vonden elkaar op deze website, zochten beide een persoon die nog wel seksueel actief is. Helaas zijn onze eigen partners dit niet meer, en om toch te kunnen genieten hebben wij nu elkaar. Wat is er fijner dan dat gevoel opnieuw te kunnen delen met iemand?

Anoniem

testimonials

Een relatie met net dat beetje extra!

Als gescheiden man en vrouw kom je tegenwoordig lastig nog weer in contact met diegene die bij je past. Wij vonden elkaar gelukkig via deze plek, waar dat extra beetje gedaan werd om ons te koppelen. Al voor we elkaar zagen wisten we dat we bij elkaar hoorden.

Jacko & Ingrid

testimonials

Wij zijn gewoon voor elkaar gemaakt

Een relatie draait om meer dan geluk, ook om genot. En gelukkig kregen wij van elkaar heel snel door waar we plezier aan beleven. We weten van elkaar hoe we elkaar kunnen laten genieten, en beleven daar erg veel plezier in. Zo nu en dan delen we ons plezier met nog iemand anders die we zoeken via deze website.

Manon & Danny & ...

testimonials